מנהלת מרכז צעירים חדשה בקריית מלאכי!

עיריית קריית מלאכי שמחה להודיע על מינויה של אושרת עשור שפירא כמנהלת החדשה של מרכז הצעירים בעיר.


אושרת, בעלת ניסיון עשיר בתחום החינוך והקהילה, נבחרה מבין מועמדות ומועמדים רבים שהגיעו לראיונות והמיונים. היא נולדה וגדלה בקריית מלאכי, אם לשניים, בוגרת תואר ראשון בחינוך וספרות עברית. במשך כ-20 שנה עבדה באתר המורשת של חיל השריון, שם מילאה תפקיד משמעותי במיצוב האתר כאתר מורשת מוביל בתחום הפעילויות, האירועים וביקורים מכל רחבי העולם. בתפקידה הובילה פרויקטים חינוכיים ערכיים רבים בהצלחה גדולה, בדגש מורשת חיל השריון. בשנתיים האחרונות שימשה כמנהלת תחום השכלה במתנ"ס קריית מלאכי והובילה פרויקטים חינוכיים רבים בתחום הנוער והקהילה.

"אני נרגשת מאוד לקחת על עצמי את תפקיד מנהלת מרכז הצעירים," אומרת עשור שפירא. "אני מאמינה במרכז הצעירים כמקום חשוב עבור צעירי קריית מלאכי, ואני מחויבת להפוך אותו למקום שבו צעירים יוכלו למצוא מגוון פעילויות, שירותים ותמיכה."

ראש העיר, אליהו זהר, בירך את עשור שפירא על מינויה ואמר: "אני בטוח שאושרת תביא איתן ניסיון רב, אנרגיה וחדשנות, ותהיה מנהלת מצוינת למרכז הצעירים. אני מאחל לה הצלחה רבה בתפקידה".
מ"מ מנכ"ל העירייה, יוסף כהן, הוסיף: "אני שמח מאוד על מינויה של אושרת עשור שפירא כמנהלת מרכז הצעירים. אני מאמין שעם ניסיונה וכישוריה, היא תוכל להוביל את מרכז הצעירים קדימה ולפתח אותו למרכז חשוב ומשמעותי עבור צעירי קריית מלאכי".
עשור שפירא צפויה להתחיל את תפקידה ב-1 במאי ואנו מאחלים לה הצלחה רבה בתפקידה החדש.

צילום: מנדי טויטו

אושרת_עשור_שפירא_-_מנהלת_מרכז_הצעירים.jpe