מעוררי השראה: טקס מיוחד למצטייני החינוך של קריית מלאכי
באירוע מיוחד ומרגש, הוענקו תעודות הוקרה למצטייני החינוך של קריית מלאכי לשנת תשפ"ד. "תרומתכם היא אדירה, ואנו מודים לכם מקרב לב על עבודתכם המסורה והמקצועית" אמר ראש העיר והממונה על החינוך
מאות נשות ואנשי חינוך מילאו ביום רביעי שעבר את אולם המופעים במתנ"ס לטקס מרגש, בו הוענקו תעודות הוקרה למצטייני החינוך לשנת תשפ"ד. האירוע, שימש כהזדמנות להוקיר ולכבד את מיטב אנשי החינוך בעיר – גננות, מורות ומורים, שתרמו במסירות לחינוך הדור הבא.
במהלך הטקס, הוענקו תעודות הוקרה למצטיינים בקטגוריות השונות, בהן גננות מובילות מגני הילדים השונים ומורים מבתי הספר העירוניים. את הטקס הנחה המתכלל העירוני שלמה אלחרר. להקת הזמר של גימנסיה דרכא הנעימה את האווירה, מה שהוסיף רגש לאירוע. הטקס הדגיש את הערכה הרבה שמערכת החינוך בקריית מלאכי רוחשת כלפי אנשי החינוך המסורים.
המצטיינים העירוניים הם:
גני ילדים:
- ממלכתי: דורין אוחנה, גננת גן אורן
- ממ"ד: בר בוהדנה, גננת גן יקינטון
- חב"ד: מזל אמסלם, גננת גן שושנים
- חינוך מיוחד: נטע הלוי, גן בשמת
בתי ספר יסודיים:
- אחוות אחים: אורלי כהן
- אלי כהן: אורלי אזולאי
- הראל: גלית חדד
- נצח ישראל: מרינה סימה
- עציון: ליאת אברהם
- חב"ד בנות: הלן דהן
- חב"ד בנים: מנחם מחפוץ
- ישורון: רחל בן-נון
- בית יוסף: הרב יצחק יצחקי
תיכונים:
- אמי"ת: אלירן כתובים
- דרכא: רביד אדרי
- בית חנה: רעות לוגאסי
- מסגרות בלי פורמליות
- בית ציפורה: אלדד טרקה
לרשימה זו נוספו גם מצטיינים ומצטיינות בית ספריים.
ראש העיר אליהו זהר, הממונה על החינוך: "נשות ואנשי החינוך, מהווים את עמוד התווך של מערכת החינוך בעיר, והם אלו שמעצבים את דור העתיד. הצטיינותם של אנשי החינוך היא ערך חשוב שאנו מעודדים בעיר, ואנו גאים בכל אחת ואחד מהם על עבודתם המבורכת. הצלחתם היא תוצאה של מסירות, יצירתיות ומקצועיות רבה, הן כלפי התלמידים והן כלפי תחום החינוך בכלל"
מנהל אגף החינוך, ד"ר אבי אדרי: "הייתי גאה ונרגש לחגוג יחד המצטיינים במערכת החינוך, שהם אנשי החינוך המסורים של קריית מלאכי. הם מהווים השראה עבור כולנו, ותרומתם לחינוך ילדי העיר היא עצומה. אני מאחל להם להמשיך ולתרום רבות למערכת החינוך, ולעצב את דור העתיד בצורה הטובה ביותר".
צילום: אבנר יונוסוב